Română Limba
Pagina de start Elder Guard Obțineți aplicația

Confidențialitate și încredere

Ce poate și ce nu poate vedea Elder Guard

Elder Guard pornește doar după ce Persoana sprijinită spune da, iar Persoana sprijinită alege ce se partajează. Iată ce vede fiecare persoană, în cuvinte simple.

Pe scurt

  • Persoana sprijinită alege pe dispozitivul ei

    Dezactivat, Întreabă-mă de fiecare dată (alegerea inițială) sau Trimite automat elemente de la persoane care nu sunt în contactele mele, pentru fiecare canal acceptat.

  • Criptat pentru destinatari

    Conținutul partajat este criptat integral (end-to-end) pentru destinatarii aleși. Noi nu îl putem citi. Informațiile despre cont, rutare și livrare sunt separate.

  • Fără reclame. Nimic vândut.

    Fără publicitate și nu vindem niciodată informații personale.

Cine ce vede

După tipul de informație și după persoană. Ce primește o persoană de încredere depinde de telefon și de alegerile de partajare ale Persoanei sprijinite. Unele rânduri trimit la partea corespunzătoare din politica de confidențialitate.

Cine ce vede, după tipul de informație
InformațieTelefonul Persoanei sprijiniteO persoană de încredereNoi (Upton Software Ltd. Liability Company)
ApeluriPe Android filtrează apelurile și aplică regulile de blocare a apelurilor activate. Pe iPhone blochează numerele pe care le adăugați în listă și ajută la activarea funcției Silence Unknown Callers.Pe Android, detaliile apelurilor primite (numărul, ora și rezultatul blocării), doar dacă Persoana sprijinită a ales să le partajeze. Niciodată apelurile în sine și niciun sunet al apelurilor.Nimic ce putem citi. Elementele partajate trec prin releul nostru blocate. Listele cu numere frauduloase sunt descărcate chiar de telefon.
Mesaje textAndroid verifică previzualizările de notificări de mesaje acceptate. Pe iPhone, aplicația sortează mesajele text probabil frauduloase de la expeditori necunoscuți în Junk, iar filtrul nu salvează și nu trimite mesajele text.Doar ce alege Persoana sprijinită să partajeze: un element pe care îl trimite sau, pe Android, previzualizări eligibile în cadrul partajării automate, care pot include mesaje text obișnuite de la persoane din afara contactelor. Nimic de la filtrul de mesaje text de pe iPhone.Nimic ce putem citi. Elementele partajate trec prin releul nostru blocate; nu le putem deschide.
E-mailVerifică pe telefon o singură căsuță de e-mail conectată, pentru posibile înșelătorii. Conectarea ei nu activează partajarea automată.Doar ce alege Persoana sprijinită să partajeze, pe Android sau iPhone.Nimic lizibil. Datele de autentificare ale contului conectat rămân pe telefon.
Linkuri și site-uriVerifică pe telefon linkurile și adresele web în raport cu liste publice.Un link poate fi inclus într-un element pe care Persoana sprijinită îl trimite intenționat sau într-o previzualizare ori un e-mail eligibil, partajat conform alegerii ei de partajare automată. Nu este un flux al istoricului de navigare.Nimic lizibil. Listele vin direct de la editorii lor.
Întrebări „Este sigur?”O previzualizare a ceea ce va fi trimis, înainte de trimitere.Persoanele de încredere alese de Persoana sprijinită văd întrebarea și ce a trimis Persoana sprijinită. Poate include un element de la cineva din contactele Persoanei sprijinite.Doar mesajul blocat aflat în tranzit, șters după livrare.
ContacteVerificate pe telefon pentru a stabili dacă un expeditor este un contact.Nimic.Agenda de contacte nu este încărcată.
Istoricul alertelor de pe acest dispozitiv, Exersare și configurareOpțional, păstrat pe telefon, criptat, cu opțiuni pentru a-l șterge.Nu se partajează automat. Persoana sprijinită poate trimite un rezumat al exercițiilor cu două numere, nu răspunsurile ei, sau o notificare Anunță o persoană de încredere doar cu o categorie.Nimic lizibil.
Verificări Android pentru bani și apeluriAccesul la utilizare arată aplicației Elder Guard evenimentele de deschidere a aplicațiilor. Păstrează, criptat, aplicațiile alese de Persoana sprijinită și o referință pentru accesul de la distanță, iar celelalte evenimente le elimină.Niciun raport automat al activității aplicațiilor. O notificare despre accesul de la distanță pe care Persoana sprijinită alege să o trimită indică o categorie, nu aplicația, și nu conține o listă de aplicații.Nimic lizibil.
Numere salvate și verificări ale persoanei de încredereNumerele salvate sunt stocate criptat pe telefon.Nu lista salvată. O verificare trimite doar întrebarea ei persoanei de încredere pe care o selectează Persoana sprijinită.Doar mesajul blocat aflat în tranzit.
Starea protecțieiSeparată de partajare.Doar activată, dezactivată sau indisponibilă. Nu este un flux al activității telefonului, iar „indisponibilă” nu este o dovadă că protecția este dezactivată.Doar mesajul blocat aflat în tranzit.
Cont și abonamentE-mailul de autentificare.Propriul cont.Datele de autentificare, dacă contul aparține unei persoane de încredere sau unei Persoane sprijinite, ce telefoane protejate acoperă un abonament și până când, precum și informațiile despre cont, rutare și livrare.

Criptarea integrală (end-to-end), în cuvinte simple

Când telefonul Persoanei sprijinite partajează ceva cu o persoană de încredere, îl blochează cu o cheie pe care o are doar telefonul acelei persoane de încredere. Trece prin releul nostru, un server care doar transmite mesaje, tot blocat, iar noi nu îl putem deschide. Mesajele sunt șterse după livrare, iar cele nelivrate sunt șterse automat.

Asta nu înseamnă că nu păstrăm nicio informație. Datele contului, destinatarul către care este rutat un mesaj și informațiile de livrare sunt separate de conținutul blocat.

O persoană de încredere poate păstra un element primit deja. Schimbarea unei alegeri de partajare nu ajunge pe telefonul altei persoane ca să îi șteargă copia.

Liste publice de înșelătorii, verificate pe dispozitiv

Listele cu numere frauduloase raportate și site-uri periculoase provin din surse publice, precum FTC. Telefonul Persoanei sprijinite le descarcă. Verificarea se face pe dispozitiv: verificarea în sine nu ne trimite nimic. Ca orice site web, editorii listelor pot vedea adresa de internet a telefonului.

Ce păstrăm, unde și cât timp

  • Contul dumneavoastră: e-mailul cu care vă autentificați, dacă sunteți persoană de încredere sau Persoană sprijinită și ce telefoane protejate acoperă un abonament. Păstrăm și data la care se încheie acoperirea. Rămâne pe serverele noastre cât timp există contul.
  • Mesajele dintre telefoane: pe releul nostru, blocate, până la livrare, apoi șterse; cele nelivrate sunt șterse automat după scurt timp.
  • Mesaje text, apeluri, e-mailuri, liste și setări: pe telefoanele înseși. Pe serverele noastre nu este stocat niciun conținut lizibil.
  • Elementele partajate cu o persoană de încredere: persoanele de încredere aleg cât timp se păstrează elementele partajate pe dispozitivul lor (de la „Nu salva” până la un an). Elementele sunt șterse automat când trece acea perioadă. Copiile deja livrate sunt separate de alegerile de partajare ulterioare ale Persoanei sprijinite.
  • Istoricul alertelor de pe acest dispozitiv și înregistrările de exersare: opționale, pe telefonul Persoanei sprijinite, criptate, cu opțiuni pentru a le șterge. Dezactivarea partajării nu este o cerere de ștergere a contului.
  • Plățile abonamentului: gestionate de Google Play sau App Store; vedem dacă un abonament este activ, nu cardul dumneavoastră.

Păstrarea datelor, în politica de confidențialitate

Eliminați protecția sau ștergeți-vă contul, oricând

Persoane sprijinite: atingeți Setări și alegeți „Elimină protecția și șterge datele”. Se elimină protecția și datele Elder Guard de pe telefon. Bifarea opțiunii „Șterge și contul meu” adaugă ștergerea contului, care afectează celelalte dispozitive ce folosesc acel cont. Persoane de încredere: Setări, apoi „Șterge contul și datele”; ecranul de confirmare explică ce va fi eliminat.

Ștergerea contului include datele contului de pe serverele noastre. Dacă nu se poate confirma acest lucru, aplicația spune că contul nu a fost încă șters; golirea unui telefon nu este o confirmare. Ștergerea nu șterge copiile primite deja pe telefonul altcuiva și nu anulează un abonament din magazin: anulați-l în Google Play sau App Store. Sau cereți-ne prin e-mail.

Fără reclame. Nimic vândut.

Elder Guard nu are publicitate și nu vindem niciodată informații personale. Acest site nu setează cookie-uri, nu rulează analize și nu încarcă scripturi de la terți.

Cine face Elder Guard

Elder Guard este realizat de Upton Software Ltd. Liability Company, în Atlanta, Georgia, Statele Unite. Întrebări: elderguardadmin@elderguard.info.

Ultima actualizare: 11 octombrie 2026.

Escrocii se grăbesc. Dumneavoastră nu trebuie.

Oferiți-i persoanei dragi o a doua părere calmă, de la cineva în care are deja încredere.

Începeți acum perioada de probă gratuită de 7 zile. Anulați oricând.